CORVINAS'

BEAUTY

Szexi Halloween

SokIMG_3272.jpg

Van egy szörnyen jó tippem! :) Áh, nem tudom mennyire ülnek a poénok így írásban, de azért megpróbálkoztam vele! :)

A lényeg: itt a Halloween, és már nálunk is divat jó pár éve, hogy ebből az alkalomból valamilyen kísérteties bulit szerveznek a menő helyek, de egyre több baráti társaság gyűlik össze, hogy csontváznak, halott menyasszonynak, vagy épp sütőtöknek álcázva magát kieressze a gőzt egy kicsit.

Sok tutorial videó van a neten, amiket élvezet nézni, de nem biztos, hogy mindenki megfelelő kellék arzenállal rendelkezik hozzá, hogy a legvéresebb sminkeket elkészítse magának. Úgyhogy most egy olyan megoldást hoztam Nektek, amit én is a rendelkezésemre álló cuccokból készítettem el, ráadásul maximum fél óra elég hozzá, hogy összeálljon (vagy éppen "szétessen" :)) az arcunk.

Az alapozásnál jó, ha legalább 2-3 árnyalattal világosabb alapozót választunk - most lehet előkapni a rossz vételből megmaradt termékeket! :) Jó vastagon készítsd el az alapot, a korrektorból is bátrabban tehetsz a szemkörnyékre. Minél fehérebb az arcod, annál jobb!

SokIMG_3153.jpg

Az alapozást követően jöhet a szemkörnyék festése: lila, vörös és fekete színekkel kell majd dolgoznod. A szemhéjat először vörös (tégla) színnel festettem, majd fekete tussal - ami lehet szemceruza is - beszíneztem a mozgó szemhéjat. Ezt ezután elsatíroztam fülpiszkálóval, és a széleket egy kis lilával mostam össze.

A vízvonalat feketével húztam ki és a szem alatti területet is kifestettem vörössel és egy kis lilával. Minél betegesebbnek, sápadtabbnak tűnsz, annál jobb! :)

SokIMG_3170.jpg

Az izgalmas rész ezután következik: vékony ecsetű szemhéjtussal kell vérereket rajzolni a szem alá. Úgy csináld, mintha faágakat húznál, nem kell vastagon rányomni az ecsetet. Én ezt a részt cifráztam egy kis vörös rúzzsal. A legjobb az egészben az, hogy semminek sem kell szabályosnak, vagy pontosnak lennie! Így bátran pacskolj az ecsettel, elmoshatod a széleket, keverheted a színeket.

Az arccsont színezése felteszi az i-re a pontot! Felejtsd el a szép pírt, ezúttal szürkével kell dolgoznod! Én is a szemhéjpalettából kevertem ki, a szürke szemfesték tökéletes választás erre az esetre, egy kis lilát húztam még rá, hogy még sápadtabbnak tűnjek.

SokIMG_3180.jpg

A vörös rúzs alap a szájra, ezt cifrázhatod ismét egy kis szürkével, hogy úgy tűnjön, nem sok vér lüktet már az ereidben, de a piros ajkak is megállják a helyüket.

Ha van időd felkészülni a bulira és nem utolsó pillanatos a művelet, akkor jó ötlet beszerezni piros kontaktlencsét és vámpír fogakat, hogy még vagányabb legyen az elkészült sminked!

 

SokIMG_3281.jpg
Anita Köböl