CORVINAS'

FASHION

A pimasz, nőcis khaki - ne bújj el benne!

Még mindig nem mindenki számára egyértelmű a khaki létjogosultsága a gardróbban, pedig ha tudnátok...! :D

A khaki elképesztően sokoldalúan viselhető, annak ellenére, hogy rejtőzködő szín. Így tanítom. Rejtőzködő színek a föld színei, amikben az ember szépen meg tud bújni, nem lesz feltűnő, nem harsány, és biztonsággal kerüli el, hogy a figyelem rá irányuljon. Érdekes megfigyelni a hozzám segítségért, tanácsért fordulók személyiségét: az esetek 80% -ában tudattalanul is követik ezt a sémát, akik hordják, szeretik a khakit és társait.

Nyilván nem véletlen, hogy a zöld ezen árnyalatát elsőként a brit hadseregben használták egyenruhaként Indiában. A khaki az álcázás nagymestere.

Na, de(!) mégis elvehetetlen a sokoldalúság, hiszen szinte minden színnel működik, letisztult, a kevesebb több jegyében tud egyszerű és elegáns is lenni.

Ősszel a fáradt napfényben mégis idéz valamit a nyár színeiből, már halványabban, de mégis stílusosan.

Patri szettje: igazi őszi átmeneti szett, a khaki hosszú ing, a szürke cirmos kardigánt tökéletesen emeli ki, a kalap az évszakváltást vetíti előre.

 

Anita szettje: a military jackie és kötött sapka maszkulin volta ellensúlyozza a szoknya nőiességét. Az összhatás mégis friss, és vagány lesz. Különösen jól áll ez a fajta stílus ütköztetés az Anita típusú törékeny, magas csajoknak.

PATRI SZETTJE

ING - NEW YORKER

LEGGINGS -SAJÁT

KARDIGÁN - NEW YORKER

BOKACSIZMA - SINSAY

TÁSKA - HOUSE

KALAP - HOUSE

 

ANITA SZETTJE

SZOKNYA - NEW YORKER

BOMBER DZSEKI - HOUSE

ÖV - SINSAY

CSIZMA - NEW YORKER

SAPKA - HOUSE

HÁTITÁSKA - HOUSE

 

Anita Köböl