CORVINAS'

FASHION

Szegd meg a szabályokat! Maxi szoknya mindenkorra

Ha a klasszikusokról beszélünk, a maxi szoknya kihagyhatatlan a felsorolásból. Nincs nyári szezon, hogy ne lenne helye a gardróbban, sosem lesz kellemetlen, divatjamúlt viselni. Sokoldalú, könnyen variálható, praktikus ruhadarab, ami szuper választás akár a nagy hőségben, akár hűvösebb napokon is.

Óriási tévedés, hogy csakis magas csajokon mutat, a trükk a megfelelő szoknya hosszban rejlik. A lényeg, hogy éppen eltakarja a cipőt, szandált, de még pont ne súrolja a földet. A boka felett érőket kerüljük, mert optikailag össze nyomhat.

Én idén a színekre esküszöm (ami engem lep meg a legjobban, a talpig feketében töltött évek után:)) 

A sárga szoknya fehér blúzzal könnyű, elképesztően kényelmes, letisztult összeállítás. Tipikusan alkalmas a "nincs ötleted, hogy mit vegyél fel" reggelekre.

Anitán a bő pulcsi ad egy extra sziluettet a darabnak, izgalmas a különböző textúrák keveredése. A kötött és a vékony vászon nagyon jól variálható, és formabontó, hogy megszegtük a bő szoknya - szűk felsővel íratlan szabályt is. :)

Ha nagyon színes szoknyát választunk, figyeljünk arra, hogy egyszínű felsővel viseljük, - szerencsés, ha az adott szín megvan a szoknyában is. Egy farmerdzseki, akár egy könnyű sál, és stílusos, laza, egész napra szuper könnyű, komfortos lesz az outfitünk.

PATRI ELSŐ SZETTJE

MAXI SZOKNYA - ORSAY

FEHÉR ING - ORSAY

MUSTÁR TÁSKA - CAMAIEU

 

ANITA SZETTJE

VIRÁGOS MAXI - MOHITO

PULCSI - MOHITO

SZANDÁL - CCC

 

PATRI MÁSODIK SZETTJE

MINTÁS SZOKNYA - SAJÁT

ATLÉTA - SINSAY

DZSEKI - SINSAY

SÁL - MOHITO

SZANDÁL - DEICHMAN

 

Anita Köböl