CORVINAS'

FASHION

Ne bukj el - A tökéletes megjelenés állásinterjúra

montazs2.jpg

Mindannyiunk életében előfordul minimum egyszer, de általában többször, hogy a hőn áhított munkához állásinterjún kell megjelenni. Nem elég  alaposan felkészülni a beszélgetésre, oda kell figyelni, hogy a  megjelenés is makulátlan legyen!

Tudjátok a styling mellett foglalkozom megjelenés/ etikett/ protokoll alapok oktatásával, ezért naprakész információkkal tudok szolgálni, milyen apró dolgokra is figyeljetek oda a siker érdekében.

Tehát: az öltözék, megnyerő fellépés, és ápoltság sok esetben ellensúlyozhatja esetleges hiányosságokat, növelheti az esélyeket!

Mik is az elegáns megjelenés kritériumai?

Az öltözék divatos, de kerüli a szélsőségeket, nem provokál feltűnést, alkalomhoz illik, és megfelel viselője alkatának, egyéniségének. Szabása jó, és a színek harmóniában vannak egymással! Mindezek ismeretében az állásinterjúra a ruhád lehetőleg diszkrét legyen, szoknya-blúz kiváló választás, de ha kosztümnél maradsz, az is tökéletes. Szoktuk javasolni a világoskék szint, hiszen ahhoz társítjuk a megbízhatóságot, hitelességet! Szoknyád, kosztümöd, esetleg nadrágod legyen fekete, szürke, vagy sötétkék. Kerüld a túlzott dekoltázst és a pirosat! Tartózkodj a sok ékszer viselésétől és az erős sminktől. Ügyelj arra, hogy a hajad is frissen festett legyen, kevés kiábrándítóbb  látvány van, mint a lenőtt, netalán piszkos haj!

Ami még nagyon fontos: érkezz percnyi pontossággal, illetve kézfogásnál mosolyogj, és nézz a beszélgetést folytató vezető szemébe !

Ami azonban a legeslegfontosabb, légy magabiztos, derűs és higgy magadban!

1. SZETT

FEKETE SZÖVETNADRÁG - MOHITO

FEKETE BLÉZER - CAMAIEU

FEHÉR BLÚZ - RESERVED

2. SZETT

KÉK CERUZASZOKNYA - RESERVED

FEHÉR BLÚZ - RESERVED

FEKETE TÁSKA - CARPISA

3. SZETT

FEKETE CERUZASZOKNYA - RESERVED

KÉK BLÚZ - CAMAIEU

FEKETE BLÉZER - CAMAIEU

 

Anita Köböl