CORVINAS'

FASHION

Utazz télből a nyárba!

IMG_0017.jpg

Olyan szerencsés vagyok, hogy minden évben immár 15. éve, a január hónapot külföldön tölthetem, általában meleg helyen. Imádok a télből a nyárba utazni, ez az érzés semmihez nem fogható. Ezért általában nyáron nem is utazom sehova! Na, de ez nem ide tartozik. :)

Most is éppen készülőben vagyok, ezért nagyon aktuális újfent a kérdés: mit csomagoljak a bőröndbe és mit ne?

Óriási mázli, hogy ilyenkor a nagy árleszállítások közepette az üzletek nemcsak a pufi kabátokat árazzák le, hanem kikerülnek a polcokra a nyári cuccok is. Pólókból, sortokból és kis ruhácskákból is dömping van. Amúgy is imádok télen nyári ruhát, nyáron meg télit venni, szuper kedvezményesen!!

Első és legfontosabb kérdés: miben kényelmes utazni? Én évek óta a ún. "utcai melegítőkben" hiszek, főleg hosszú repülő út esetén. A legfőbb szempont a kényelem, nem így van? Igaz ugyan, hogy nemrég hallottam, hogy bizonyos légitársaságok megszabják miben utazhat az ember. Egy barátomat pl. nem engedték fel a gépre farmerben... No comment. Én azért megkockáztatom. :)

Nos, a fürdőruhán túl, ami mindenképpen szükséges: atléták, pólók, farmer, sort, melegítő felső, vékony hosszú ujjú pamut póló, laza bő nadrágok, és nálam leggings is (motorozni abban a legkényelmesebb), egy kis nyári ruha, flip- flop. Lehetőleg úgy variálom a színeket, fazonokat, hogy minden mindennel működjön. Nem maradhat ki egy multifunkcionális ruhácska, ami jó egy elegánsabb vacsihoz, vagy koktélhoz, de napközben is bátran felvehető, ha a program megkívánja. A virágminta tarol 2018-ban is, szóval nincs nehéz dolgom. :)

Napszemüveg, valami kendő (egyes országokban bizonyos helyeken a vállat takarni kell, de véd a motoron a nap ellen is).

A fent felsorolt dolgokon kívül , igazából mással nagyon nem is törődik az ember. A piperetáskából, ami kimarad, azt könnyedén pótolható, bárhol is legyek a nagyvilágban! :)

Tart még a leárazás, nézelődjetek, és ne hagyjátok figyelmen kívül a nyári cuccokat sem!

 

Patri

GURULÓS BŐRÖND - CARPISA

SÁRGA PLÜSS FEJPÁRNA - CARPISA

PIROS PULCSI - SINSAY

UTCAI MELEGÍTŐ NADRÁG - RESERVED

FELIRATOS PÓLÓ - SINSAY

KOCKÁS ING - SINSAY

MUSTÁR SZÍNŰ NADRÁG - RESERVED

ZÖLD VIRÁGOS BLÚZ - RESERVED

Anita Köböl