CORVINAS'

FASHION

Metal lady

Kocka , állatminta, metál színek... 2018 őszi trendjének három meghatározó vonala. Az első kettőt már korábbi bejegyzéseinkben jól kitárgyaltuk, jöjjön a metál téma.

IMG_4333.jpg


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, hozzám nem igazán áll közel ez a trend. Ezzel nem azt mondom, hogy néha- néha nem jön jól egy- egy fényes darab, de magam részéről jobban szeretek a hétköznapokban kevésbé feltűnő darabokat hordani... Abban az esetben, ha a sokat emlegetett alapruhatár már hiánytalanul rendben van, természetesen belefér 1-2 aktuális divatirányzatnak megfelelő holmi bezsákmányolása, de számomra meg mindig előbb vannak a sorrendben a klasszikus, kihasználható, multifunkcionális darabok..bár lehet ez korral jár..:)

IMG_4318.jpg
IMG_4344.jpg


Az általam viselt pufi dzsekiben inkább éreztem magam egy retró diszkógömbnek (tudjatok melyikre gondolok, amik forognak a nosztalgia diszkóban), mintsem egy stílusos nőnek.

IMG_4322.jpg
IMG_4346.jpg

A helyzet az, hogy ez teljesen szubjektív vélemény, és természetesen látom, ha valakin nagyon menőn mutatnak ezek a darabok, és a metál trend kedvelőinek  ez az időszak most kánaán... nemcsak ruhában, smink termékekben, cipőkben is könnyű mostanság csillogni...a szín skála összes árnyalatában felsorakoztak a metál színek. Ezüst, arany metál kék/ lila/ piros, minden, mi szem- szájnak ingere :)

TIPP: erőteljesebb testalkattal rendelkezők, ha tehetik, hanyagolják ezt a trendet, mert alapjáraton maga csillogás is optikailag teltebbnek mutathat mint a valóság.

Patri

PÓLÓ - MOHITO 2995.-

NADRÁG - RESERVED 9995.-

CIPŐ - RESERVED 9995.-

KABÁT - MOHITO 13 995-

Anita Köböl