CORVINAS'

FASHION

Trendi kicsik, önálló személyiséggel és divatérzékenységgel

Ránk, nőkre, nagyon jellemző,hogy amikor a ruhaüzletek gyerekosztályán haladunk végig, szinte extázisba esünk, hangosan sikongatva mutogatjuk egymásnak a menőbbnél menőbb piciknek szánt ruhácskákat: ”Hát ez eszméletlen cuki”, “Úristen miért nem volt még ilyen kínálat, amikor mi gyerekek voltunk”?!

IMG_8027L.jpg


Igaz, ami igaz, a gyerekosztályokon szinte centire pontosan megtalálható minden felnőtteknek szánt darab miniben -a szőrmellénytől, az állatmintás kis ruhákon keresztül egészen a kis bundákig -, kivéve talán a csipkés hálóingek, fehérneműk. Szerencsére! :)

IMG_8078L.jpg

Erről a jelenségről általában megoszlanak a vélemények. Emlékszem, amikor először vettem bőrdzsekit az 5 éves unokahúgaimnak, a testvéremnél az ötlet nem aratott osztatlan sikert. Véleménye szerint kis felnőtteknek öltöztetjük a gyerekeket az ilyen darabokban. Nem feltétlen értettem vele egyet. Hiszen a gyerekosztályon szereztem be a klasszikus motoros fazont. Tehát valakik - a tervezők - úgy ítélték meg, hogy igenis a trend az trend…legyél felnőtt, kamasz, vagy totyogós.

IMG_8051L.jpg
IMG_8032L.jpg

Legyen a trend egy rajzfilm hősnő arcképével megnyomott minta, vagy akár egy pici bunda imitáció, már egészen fiatal korban nyomás alá helyezik a szüleiket: “Sárikának is van, én is olyat akarok!!”

IMG_8071L.jpg
IMG_8061L.jpg

Ebben a posztban fiatal vendég modellünk, Nünü segítségével mutatjuk be az idei téli gyerekruha divatot!

Szemezgessetek bátran, aztán ki-ki saját ízlésének megfelelően döntse el, koravének lesznek-e a kislányok ezekben a darabokban, vagy inkább divatos minik, akiknek a személyiségük már igen fiatal korban elkezd kiforrni, van önálló véleményük, ízlésük, amit ők is szívesen megmutatnak a világnak, akár csak mi, felnőttek.

Ha pedig közösen jártok a Corvin plázában, látogassátok meg a -1-es szintet, ahol szórakoztató programokkal várunk Benneteket Karácsonyfalván!

NÜNÜ SZETTJE

OCELOT MINTÁS RUHA - RESERVED 6995.-

BŐRDZSEKI - RESERVED - 7995.-

SZŐRMELLÉNY - RESERVED 7995.-

CIPŐ - SAJÁT

Anita Köböl