CORVINAS'

FASHION

Húzd (f)el a csíkot!

Nyilván már minden szemfüles divatrajongónak feltűnt (és annak is aki nem az!), hogy idén tavasszal nadrágfronton nem egy új szabásvonal az újítás, hanem egy díszítés, konkrétan a nadrág oldalán futó csík. Tavaly már elvétve itt-ott lehetett találni  ilyen darabokat, akkor csináltunk is belőle egy posztot, egy fekete nadrágot  oldalán fehér csíkkal, szép fehér blúzzal fotóztunk be, business lookra kihegyezve.

1.jpg

A minta óriási előnye, hogy mindenkinek jól áll, illetve, hogy bármilyen szabásvonalú, hosszúságú nadrágra rákerülhet. Rá is kerül. A laza, bővebb daraboktól kezdve, a leggings fazonokon át, egészen az elegáns szabásúakig. Legyél magas vagy alacsony, gömbölyded, vagy vékony,  tuti, hogy meg fogod találni a számodra legideálisabb darabot! Éppen ezért, ha tetszik ez a trend, nincs is más dolgunk, mint kiválasztani az egyéniségünknek, stílusunknak legmegfelelőbb nadrágot, és már boldogan be is zsákmányolhatjuk annak oldalt csíkos változatát! Mint minden trendnél, itt is megtalálható a minimál verzió, most konkrétan a jogger fazon. Feketében, szürkében, általában fehér, vagy piros  csíkkal. Meg lehet találni boka villantós fajtát, természetesen a  hosszút, de 3/4-es változatot is!

Divat őrülteknek első számú kedvence a "statement" típusú, bővebb szárú, amiből választhatunk többszínű csíkos variációt is. Az meg már csak kizárólag tőlünk függ, hogy milyen stílusban szeretnénk viselni - ezt, mint általában minden esetben- itt is a hozzá párosított cipő határozza meg. Tornacipővel, sliponnal sportos, míg egy tűsarkúval és egy finom blúzzal elegáns hatást érünk el!

Ebben a posztban Anita szettjét igyekeztünk egy kicsit "franciásra" venni. A szürke alapon fekete csíkos nadrághoz egy un."off- shouder", a vállat szabadon hagyó, fehér, harangujjú toppot választottunk, hozzá, kényelmes, de nőies balerina cipőt. Rohangálós, ügyintézős napokra tökéletes választás! A zöld táska ad egy pikáns pluszt, az amúgy monokróm jellegű outfitnek.

Tipp: Ne féljetek merőben eltérő táskával párosítani, a harmonikus, letisztult szetteket! Hihetetlenül izgalmassá válik tőle az összeállítás!

FEHÉR OFF-SHOULDER BLÚZ - RESERVED 6995.-

OLDALT CSÍKOS NADRÁG - RESERVED 8995.-

CIPŐ - RESERVED 7995.-

TÁSKA - SAJÁT

NAPSZEMÜVEG - RESERVED 3495.-

KARÓRA - PESTI ÉKSZER - BERING 47 900.-

Én jó szokásomat önkéntelenül is megőrizvén kevertem a stílusokat.:) nem tehetek róla, ezt szeretem igazán. Az általam választott darab egy szürke kockás nadrág, a már fent említett többszínű - jelen esetben- fekete és piros csíkkal. A laza fazonú nadrághoz egy sima fekete, szűk pólót, és a most nagyon divatos fekete, áttetsző, "parka" jellegű,  hosszított "minek is nevezzelek" darabot szemeltem ki. A tűsarkú cipő ad egy nőies sikket a szettnek, de a baseball sapka ezzel szemben elveszi az elegáns hatást! Az eredmény friss, üde , trendi, városi streetstyle szett lett, ami ha mégis tornacipővel viseled, utazáshoz is kiváló választás!

Mindenkinek kellemes  szemezgetést!

SZÉLDZSEKI- RESERVED 11 990.-

PÓLÓ - RESERVED 1795.-

CSÍKOS NADRÁG - RESERVED 5995.-

SAPKA - SAJÁT

MAGASSARKÚ - SAJÁT

Anita Köböl