CORVINAS'

FASHION

Útra fel! Csomagolás? Nem para!


Utazni, látni a világot, mindig jó!! Legyen az akár csak egy hosszú hétvége, vagy egyhetes nyaralás, mindig készülünk rá, ugye?
Igen ám, de mit csomagoljuk praktikusan úgy, hogy bele is férjünk a Wizzair limitbe, mégse legyen hiányérzetünk, hogy valamit otthon hagytunk, csak azért mert nem fér be a pakkba? Talán furán hangzik, de én nem tartozom azok közé, akik az egész lakást becsomagolják a bőröndbe egy (vagy akár több) hetes pihenésre készülve, ráadásul azok táborát erősítem, akik mindent az utolsó percre hagynak indulás előtt.😂 Ez nem véletlen hiszen meggyőződésem, hogy nálam van a Bölcsek köve..😉Na, lássuk milyen szempontokra figyelj, ha szeretnél kényelmesen utazni, és feltett szándékod, hogy a legmegfelelőbb, egymással variálható, egymást kiegészítő ruhák kerüljenek a poggyászodba?Amondó vagyok, célszerű szettekben gondolkozni. Én az egyszerűség kedvéért 2 kulcsdarab köré szoktam felépíteni a csomagolandó holmikat. Jelen esetben nálam a farmer, és egy rövid fehér short a két kulcsfontosságú darab. Ezekhez mindent fel tudok venni, mégis sikerül változatosan felöltözni, utazzak akárhova is a világban. Beeshet városnézés, strand program, esti vacsi, én mindenre fel vagyok készülve!

Mindenképpen olyan lenge ingeket, és pólókat pakolok, amik mindkét darabhoz passzolnak, a színeket tekintve ezzel nincs is nehéz dolgom! A kék - fehér - piros klasszikus színkombináció mindig minden esetben működik együtt , és persze külön - külön is!


Egy rövid fehér ruhácska jolly joker, hiszen akár a farmer fölé fel tudom venni tunikaként, akár önmagában napközben, de természetesen este is megállja a helyét egy lenge kimonóval vagy egy fehér blézerrel.

 


A kimonót - már többször leírtam- imádom, mert tényleg bármilyen ruhadarabhoz passzol, és feldobja az egész szettet.

 


Én most a népszerű tengerész stílus jegyében csomagoltam. A fehér shorthoz és a farmerhoz is is jó választás a kék- fehér csíkos póló, pici pirossal megspékelve. A lenge, hasonló színvilágú ing, szintén. Ezt a darabot már önmagában is többféleképpen lehet viselni. Shorttal , bikini felett megcsomózva, a ruhára laza kardigánként viselve, és így tovább ... ugyanez a helyzet a blézerrel is, farmerrel evidens, ruhával mutatós, shorttal különleges, ugye?


Papucs, fürdőruha, kabin kiszerelésű napvédők és indulhat a “hurrá nyaralunk”!!! Ne felejtsétek el, hogy ilyen esetben csak meghatározott mennyiségű és méretű neszesszer-csomagot vihettek magatokkal! Mivel nyáron amúgy is érdemesebb kevesebb sminket használni, hogy a bőrünk szabadon lélegezzen, és persze, hogy ne süljön foltosra, ezért én amondó vagyok, hogy csak a legfontosabbakat érdemes bedobálni a bőröndbe. Ilyen a könnyű BB krém, egy többszínű szemhéjpúder paletta, hogy napszaknak megfelelően lehessen válogatni, egy szempilla spirál és pirosító paletta. Nagyon ötletes az itató papíros csomag, amiben kis selyempapírt találtok. Ez a zsebkendő méretű készlet tökéletesen alkalmas arra, hogy felitassuk vele a bőrünket, ha már sokat csatangoltunk a városban és nem akarjuk, hogy a megcsillanó izzadságtól a homlokunk kisüljön a családi fotóalbumban.
 

KABIN MÉRETŰ BŐRÖND - MK LEDER - TOUAREG (ár kérésre az üzletben)
FEHÉR FARMER SORT - HOUSE 3995.-
LENGE KARDIGÁN - SINSAY 1995.-
FEHÉR RUHA - SINSAY 5995.-
STRAND PAPUCS - HOUSE 1995.-
CSIPKE ATLÉTA - SINSAY 1995.-
PIROS TOP - HOUSE 1495.-
BIKINI - HOUSE 3995.-
CSÍKOS PÓLÓ - HOUSE 1495.-

MINI NAPOZÓ KÉSZLET - ORIFLAME

SMINKSZETT - CATRICE /MÜLLER

Anita Köböl