CORVINAS'

FASHION

Télen - nyáron tunika! Így viseld az ingruhát!

Manapság amikor amúgy is elképesztően nagy divat a különböző textúrájú anyagok keverése, evidensen adja magát, hogy sok ruhát viselhetünk tavasszal, nyáron, ősszel, de még télen is.

IMG_6712.jpg

Kétségtelen, hogy idén nyáron tarolt az ingruha, többek között azért is, mert kortalan viselet. 16 évesen ugyanúgy stílusos és menő, mint 60 évesen.  A lényeg itt is a körítésen van, vagyis azon, hogyan/ mivel viseljük. Magában? Övvel? Nadrág fölött tunikaként? Kigombolva kimonóként? Elegánsan tűsarkúval, netán sportosan bakanccsal?

Melegben természetesen önálló darabként is megállja a helyét, hiszen nem tapad a testre, könnyű anyaga biztosítja a szellőzést a legforróbb napokon is. Külön fontos megemlíteni, hogy nemcsak a kizárólag a tökéletes testtel rendelkező hölgyeknek áll szuperül, hanem a molettebb típusú csajok is bátran viselhetik, sőt, a hosszított fazonnak köszönhetően kifejezetten slankít is.

IMG_6655.jpg

Hűvösebb napokon akár tunikaként hordva kardigánnal, blézerrel, de a farmer, vagy bőrdzsekivel is kitűnő választás. Ha nadrágot veszel alá és egy menő bakanccsal párosítod, kifejezetten cool lesz az összhatás. Természetesen itt is érvényes szabály: ha felülre bővebb, lágyabb esésű darabot választasz, alulra szűkebb fazonok között keresgélj! Télvíz idején egy vastag harisnyával, lovaglócsizmával, de még Ugg-gal is menő, főleg ha felveszel hozzá egy szintén vastag kötésű oversize kardigánt, és hosszú meleg sálat. Garantáltan nagyon friss, és menő leszel benne.

IMG_6688.jpg

Tovább is van , mondjam még?

Összefoglalva a lényeget, nagyon praktikus darab, hiszen az ingruhát mindenki tudja viselni. Lehetsz laza, vagy elegáns, nőies, de sportos is benne! Kifejezetten lehet az a bizonyos darab, amit akkor kap elő az ember lánya, amikor reggel pánik közeli hangulatban le - fel futkos a lakásban és keres - kutat, hogy végre fel tudjon öltözni. Hiszen tudjuk, nincs egy rongyunk sem, amit felvegyünk! Ugye ismerős a szitu?

Amikor válogattuk a ruhákat Anitával, mindketten a  saját stílusunknak, színvilágunknak, (amikor is nem könnyű a helyzetünk, hiszen közel azonos színeink vannak!), praktikus szempontjainknak megfelelő fazont keresgéltünk ennek a posztnak az elkészítéséhez. Anita magas, romantikus, és törékeny alkat, darázs derékkal (sárgulok!), evidensen olyanban mutat a legjobban, ami az öv által hangsúlyozza karcsúságágát. Imádja a magas sarkú cipőket, ami mindig alkalmi megjelenést kölcsönöz neki. Ugyanez a szett balerina cipővel kicsit franciás, tornacipővel igazi street hatást nyújt. 

Én, a magam 165 cm- vel, inkább a lazább sziluettet szeretem. Ezért is választottam olyan darabokat, amiket nem feltétlenül kell szigorúan begombolva viselni, nagyon menő egy farmerral, birkenstockkal, akár kimonóként felvéve is. Hiszem, hogy a legtöbb ruhát ( nem mindent!), nagyjából a legtöbb alkat/ test típus hordhatja, csak nagyon oda kell figyelni a hogyanra! Hol tagoljuk egy övvel ketté a testet? Egyáltalán kell-e övvel "felszabdalni" magunkat? Persze, azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy sok esetben kiegyenlíti az esetleges aránytalanságokat.

 

Egy szó mint száz, ha még nincs a gardróbodban egyetlen ingruha sem, ne habozz, nézz szét a Corvinban, szinte az összes üzletben felfedezhetsz egy tökéletesen passzoló darabot. Megbánni biztos nem fogod!

 

Patri

IMG_6733.jpg

PATRI

FARMER - RESERVED 5995.-

ATLÉTA - SINSAY 1990.-

NARANCS-KÉK INGRUHA - RESERVED 12 995.-

 

ANITA

INGRUHA - RESERVED 9995.-

FÜLBEVALŰ - BIJOU BRIGITTE

SZANDÁL - SAJÁT

Anita Köböl