CORVINAS'

FASHION

Idén se lesz ciki a maci kabát

Igen tudom, szinte fillérekért dobálják utánunk a leárazásokon a kabátokat, hiszen alig egy hónap és újra itt a tavasz. Hurrá!

A jó hír, hogy a tavalyi nagy befutó a macikabát, ki fog tartani idén is, szóval ha eddig csak szemezgettünk vele, nyugodt szívvel ajánlom, főleg ilyen nyomott árakon. Nem mellékes szempont, hogy már az imitt-amott kitett új kollekciókban is megtalálhatóak, igaz ugyan, hogy a színvilág már az új trendeket tükrözik.

IMG_5042.jpg
IMG_4953.jpg

Vásárlás előtt azonban nem árt végiggondolni pár igen fontos szempontot: (amiért én például a kabátok megjelenése óta hezitálok, érdemes-e beruháznom egy ilyen kabátra, pedig ha őszinte vagyok, a fehér és a fekete kifejezetten tetszik!)


  1. Milyen a testalkatunk?

Szőrös, pihe-puha mivolta miatt, kicsit mindenkit erősít ez a kabát fajta, elsősorban vékonyabb testalkatú csajoknak/ hölgyeknek javaslom. Ha esetleg alma vagy, de legalábbis felsőtestben erősebb, inkább a hosszított fazonok közül válogass!2. Egyszínű darabokkal óriási előny, hogy sokkal szabadabban tudod variálni (ezt a képeken mutatjuk is)


A 2019-es színvilág elsősorban az ősz típusoknak kedvez, és meg kell mondjam, az általam bemutatott narancs- zöld- barna kockás kabáthoz sem volt egyszerű kitalálni, hogy mivel is vegyem fel. 


3. STÍLUSTIPP a többszínű, mintás kabátokhoz :

A lényeg, hogy kizárólag egyszínű darabokkal kísérletezzünk, már ha nem vagyunk a mintamixelés fenoménjai. A fekete, fehér, törtfehér, illetve az adott kabát színeit természetesen bátran felvehetjük.

Továbbra is azt mondom, kellemes, tudatos  vásárlást kívánok! Illetve 2019- ben is várunk titeket felkészült kollégákkal a Corvin pláza Stylist  szolgáltatásának keretein belül.

Patri

FEHÉR TEDDY COAT - RESERVED

CAMEL KOCKÁS TEDDY COAT - RESERVED

Anita Köböl