CORVINAS'

LIFESTYLE

Ajándékötletek 10 ezer alatt

Tudjuk, hogy vannak az utolsó utáni pillanatban vásárlók Karácsony alkalmával, még akkor is, ha minden évben megfogadják maguknak, hogy jövőre már húsvétkor elkezdik beszerezni a csomagokat.... Ne süsd le a szemed, te is ilyen vagy!!!! Különben most nem lennél itt remek ötletek után kutatva! :D

Csapjunk is bele, nézzük meg, hogy milyen ajándékötletek vannak 10 ezer forint alatt, amiket ráadásul egy levegővel, egyetlen helyen be tudsz majd szerezni, így idegeskedned sem kell a várost megbénító dugó miatt!

Tesódnak

IMG_7437.jpg

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, legyen akár lány, vagy fiú testvéred! Választhatsz bohókás, vicces, praktikus és intellektuális ajándékok közül! Nem kell túlgondolni a dolgot, annál sokkal fontosabb, hogy készülsz valami meglepetéssel. Szerintem egyedül tesó esetében megengedett az a taktika, hogy úgy válassz ajándékot, aminek te is örülnél. Hogy ezt miért mondom? Mert nagyjából úgyis egy korosztály vagytok, te ismered a legjobban és ha már úgyis egy szobában laktok, akkor akár te is használhatod! :D Persze ez csak a vicc része, nézzük mit ajánlunk figyelmedbe:

SAPKA - BIJOU BRIGITTE

AGY FORMÁJÚ PERSELY - TIGER

MAMUSZ - TIGER

CUKORKA ADAGOLÓ - TIGER

FEJHALLGATÓ - TIGER

BAGLYOS SMINKPALETTA - PUPA

CAROLINE WEBB / MINDEN NAP A TE NAPOD CÍMŰ KÖNYV - LIBRI

 

Apunak vagy a pasidnak

IMG_7418.jpg

A színeken is látszik, hogy egy kicsit mélyebb tónust választottunk, jelezve ezzel a téma komolyságát: mégis csak férfiakról beszélünk! Ettől függetlenül azonban igyekeztünk hasznos ajándékokat összeválogatni, hogy az urak is boldogan vegyék át karácsonyi ajándékukat! Íme a listánk:

PARFÜM - DAVIDOFF /MÜLLER

KÁVÉS TERMOSZ - TIGER

JBL BLUETOOTH-OS HANGSZÓRÓ - SUPERPHONE

SKICC FÜZET - TIGER

CSOKIRUDACSKÁK - TIGER

ARANY SZÍNŰ POWERBANK - SUPERPHONE

HATÁRIDŐNAPLÓ - TIGER

 

Anyának

IMG_7400.jpg

Abban talán mindannyian egyet értünk, hogy egy nőnek mindig kicsit könnyebb vásárolni. :) Mi képesek vagyunk minden apróságnak és csecsebecsének úgy örülni, mintha egy darab se lenne belőle a háztartásunkban. Azok, akik szeretnek olvasni, biztosan nagyon örülnek egy szép és tartalmas könyvnek. Bármi, ami a szépségünk kiemelésére, karbantartására szolgál, jó ötlet lehet, egy női készletben pedig nem lehet elég pár cipő és táska, ha a gyűjteményről van szó.

JAMIE OLIVER SZAKÁCSKÖNYV - LIBRI

ELEGÁNS CLUTCH - CARPISA

GYÖNGYSOR - BIJOU BRIGITTE

KOZMETIKUMOK - HABFÜRDŐ, TESTÁPOLÓ, TÖRÜLKÖZŐ - ORIFLAME

SZEMHÉJPÚDER PALETTA ÉS PÚDERECSET - ORIFLAME

LEVÉLNEHEZÉK - TIGER

 

Barátnődnek

IMG_7413.jpg

Fiatalos, lendületes színekben és tárgyakban gondolkoztunk. A személyes ajándékokon túl (mint a közös fénykép, monogramozott ékszer), szerettünk volna pár ötletet adni arra, hogy mi felel meg az aktuális trendeknek és mi az, aminek a kedvesed biztosan örülne, ha megkapná. Ötleteink:

AL GAHOUI HESNA / FÉLJ BÁTRAN CÍMŰ KÖNYVE - LIBRI

ÉKSZERTARTÓ DOBOZ - TIGER

PAMACS KULCSTARTÓ - CARPISA

LILA TÁSKA - CARPISA

KOZMETIKUMOK - PARFÜM ÉS RÚZS - ORIFLAME

SZÍNES CUKORKÁK - TIGER

 

Anita Köböl