CORVINAS'

LIFESTYLE

What's in my bag? - Mi van a táskámban tag

Kipakoltuk a motyót és mindketten megállapítottuk, hogy csupa hasznos dolog! :) Az a szerencsés a helyzetben, hogy Patri a kis, praktikus táskákat szereti, vagyis a tartalma elég lényegre törő. Ezzel szemben én általában egy bőröndöt cipelek magammal, mindenfélével teledobálva, sőt gyakran van nálam olyan holmi, amit csak azért rakok a táskámba, hogy az ne veszítsen a fazonjából, ergo: totálisan fölösleges. De most! De most! Kiborítottuk az asztalra és megnézhetitek ti is, hogy a Snoopy-s papír zsebkendő igenis fontos dolog!

Anita táskája

IMG_8113_s.jpg

Szerintem ránézésre is látszik, hogy tele vagyok szenzációs cuccokkal! :D A táska ideális méretű, ebben jól megfér a jegyzetfüzetem és a tablet egymás mellett. Régimódi vagyok, ezért szeretem a hirtelen rám törő gondolatokat papírra vetni - jobb helyeken grafománnak hívnak -, de nálam tényleg mindig van egy jegyzetfüzet. Egy időben a filofax volt a mániám, főleg James Belushi filmje után, de aztán arról leszoktam, hiszen minden mást fel tudok jegyezni a naptáramba a telefonomon vagy tableten. Igen, az online világ elengedhetetlen kelléke egy jól funkcionáló kis kütyü, és mivel gyakran olvasok online magazinokat és dokomentumokat, így nekem ez jött be a leginkább.

Nézzük a csajos részt! Egy szép rúzs, alkalmanként BB krém és púder mindig meglapul a táskám alján, ahogyan a kedvenc parfümjeim egyike is. Útközben persze jobb a minél kisebb és könnyebb kiszerelés, ezért például Calvin Klein finom illata gyakran velem tart - például utazáshoz is. A Deep Euphoria egy nagyon izgalmas illat, kb. mintha a hangulatomhoz igazodna a nap folyamán: hol édeskésnek, hogy citrusosnak érzem. Nem árt, ha kéznél van, hiszen mostanában sokat rohangálok, néha szeretek ráfrissíteni. Ugyanez van a sminkkel is, de azért sajnos az egész neszesszeremet nem cipelhetem magammal. Úgyhogy csak a legfontosabbakat szoktam reggel bepakolni. Most rákattantam a világos, bézs-lazac színekre, ez is egy olyan.

Az egyéb kellékek, mint pénztárca, slusszkulcs, napszemüveg szerintem mindenkinél alap. Tárcában a hosszúkás, egyszerű formavilágot szeretem, már csak azért is, mert imádom mindenféle törzsvásárlói kártyával teledobálni, kell benne a hely.

Persze kávés termosz nem minden reggel tart velem, de egy időben például igenis menőnek éreztem magam attól a laza életstílustól, amit ennek cipelése kölcsönzött nekem. Szeretem, hogy bármikor belekortyolhatok, praktikus és kényelmes, ráadásul Snoopy az Snoopy, csak semmi komolyság!

SÁRGA TÁSKA - CARPISA

FEHÉR PÉNZTÁRCA- CARPISA

FÜZET, ZSEBKENDŐ, TERMOSZ - BUTLER'S

RÚZS - YVES ROCHER SZATÉN RÚZS

PARFÜM - CALVIN KLEIN DEEP EUPHORIA / MÜLLER

APPLE TABLET - SUPERPHONE

RÓZSASZÍN TOK - SUPERPHONE

 

 

Patri táskája

IMG_8132_S.jpg

Ahogy az elején is említettem, Patri velem ellentétben nem cipeli magával az egész háztartását. Csak a legszükségesebbeket, ez az elve! Ebből kifolyólag nem is szereti a nagy táskákat, mindig valami kényelmes, kis ridikül, oldaltáska vagy övtáska van nála.

Sportosabb csajszi lévén ez a cuccain is meglátszik: alap egy fekete vagy bármilyen extravagáns napszemüveg, slusszkulcs, telefon és headset. Persze az is színben passzoló! ;) Jó, de egy stylist legyen is következetes. A mini Nutellát ne kérdezzétek, szerintem mindig kell egy kis boldogsághormon, úgyhogy teljesen igaza van, viszont egy jó kis napló nála is van. Patri jobban szereti a határidőnaplókat, mert elég hektikus az élete, szóval nem árt mindent szakszerűen feljegyezni: személyi stílustanácsadás, előadás, fotózás, adásfelvétel.

Viszont egy igazi nő táskájából akkor sem maradhat ki néhány sminkes alapfelszerelés, ha a lehető legkisebb helyre szeretne mindent begyömöszölni. Így nála inkább egy praktikus szempillaspirál és könnyű szájfény jut főszerephez, mert ezek könnyen megbújnak a táska alján, viszont azonnali segítség frissítésre mindkettő.

Hát így csajoskodunk mi a hétköznapokon! Nektek mi van a táskában?

PIROS TÁSKA - CARPISA

DRAPP KULCSTARTÓ ÉS MINI TÜKÖR - CARPISA

RÚZS - ART DECO / MÜLLER

SZEMPILLASPIRÁL - ORIFLAME

IPHONE 7S - SUPERPHONE

GUESS TELEFONTOK - SUPERPHONE

PIROS HEADSET - SUPERPHONE

MINI NUTELLA - BUTLER'S

ARANYSZÍNŰ FÜZET - BUTLER'S

Anita Köböl