CORVINAS'

LIFESTYLE

Hold on - Ha megfogadtad vidd is véghez!

BÚÉK!!!!!! :) :) :)

Köszöntök mindenkit itt, 2018-ban, az új év második napján, új tervekkel, új elhatározásokkal és új lehetőségekkel! Mi idén is biztosan itt leszünk, igyekszünk mindenkit inspirálni, ötletekkel és nagyszerű tartalmakkal elhalmozni a blogon!

Vágjunk is bele egyből az elején és ne kerteljünk: ki fogadta meg éjfél után fél perccel, hogy idén majd rendszeresen fog sportolni és lead minimum 5 kilót?

.

..

...

TUDTAM! Ez szinte mindig a szerepel a fogadkozásaink között, aztán nézzen mindenki a lelke mélyére és egy pillanatra piruljon el: valójában hányszor is sikerült betartani?

De semmi baj! Szerintem már csak azért se csináljon ebből senki lelkiismereti kérdést, mert az egyik legnehezebb dolog betartani a rendszeres testmozgás fogadalmát, ha azt kényszer szüli. Ha csak azért csinálnád, mert úgy érzed csinálnod KELL, akkor jobb, ha el se kezded. Viszont, ha megtalálod a mozgás örömét és szépségét, akkor nincs az a zuhogó eső és depis hangulat, ami eltántoríthatna.

Nézem, nézem ezeket a fotókat, amiket még a karácsonyi menü előtt készítettünk, és azon a megnyugtató érzésen túlmenően, hogy azt látom, nincs nagy baj - illetve, hogy eléggé fáztam :D -, azért egyből magamon érzem az edzések hiányát. Mármint a lelkemben. Jó volt kicsit lustizni, de most már vissza a padra, mert nagyon szeretem amikor átjár az a felemelő érzés, hogy elégedett vagyok magammal és az aznapi teljesítményemmel. Ha most még úgy érzed, nincs meg a kellő motiváció, hogy lemenj izzadni a terembe, akkor az is egy lépés a terveid felé, ha beszerzel néhány otthoni sporteszközt, és úgy kezded el, ahogy azt a saját ritmusod diktálja.

A legfontosabb: ÉREZD JÓL MAGAD!

Puszi,

Anita

DECATHLON bevásárló lista:

PINK FITNESS MATRAC

PINK KULACS

L-KARNITIN PEZSGŐTABLETTA

DOMYOS FITNESS RUHÁZAT

FITNESS CIPŐ

SÚLYZÓ

HASIZOM ERŐSÍTŐ GÉP

Anita Köböl