CORVINAS'

RÓLUNK

KÖBÖL ANITA

Köböl Anita vagyok, a Corvinas blog egyik cserfes, csajos tagja! Szeretem a szépet és esztétikumot, de ugyanúgy vonz az extrém, elrugaszkodott, kicsit bevállalós világ, ahol kitörhetek a hétköznapok monotonitásából. Ez a kettősség számomra szabadság, ami most kezd bennem igazán felszínre törni. Televíziós műsorvezetőként és szerkesztő-riporterként dolgozom, számtalan produkcióban vettem részt korábban, így az elmúlt években hozzáértő kezek alakították a megjelenésemet és formálták az ízlésemet is. Bőven volt lehetőségem megtapasztalni mi az, ami jól áll és mi az, ami kevésbé előnyös. De ez nem megy egyik pillanatról a másikra és megnyugtató tud lenni, ha van egy hely, ahova biztosan fordulhat az, aki elakad a kalandozásaiban. Imádom a szépségápolást és szívesen segítek azoknak, akik tanácsot kérnek tőlem. Közben pedig szeretek felfedezni és új dolgokat kipróbálni. A Corvinas pont egy ilyen közeg, ahol a trend, játékosság, újító elképzelések, kreativitás, fantázia, belevaló megoldások és nőiesség találkozik!

FRANK PATRÍCIA

Frank Patrícia vagyok, stylist, személyi stylist, megjelenés- etikett/ protokoll Coach. 15 éve foglalkozom stílussal, megjelenéssel. Az RTL klub és a Hír tv vezető stylistjaként tapasztaltam meg, mennyit jelent, ha tökéletes az outfit, a külalak, a teljesítmény és önbizalom terén. A Corvin Plaza személyi stylist szolgáltatásának keretein belül alkalmam van nap mint nap civileknek is segítséget nyújtani, a személyiségüknek megfelelő, harmonikus öltözék kialakításában.

A Corvinas számomra is új kihívás, ami óriási lelkesedéssel tölt el! Célom, hogy praktikus információkat, ötleteket, mindenki számára használható tippeket adjunk a fashion, beauty , lifestyle témákban, inspirációs képek kíséretében, saját tapasztalatainkkal kiegészítve.

_MG_1957-2.jpg

bognár bogi

Bognár Bogi vagyok, fotós.

2 és fél éve fogtam először kezembe az első gépem, azóta totális szerelem lett! Legfőképpen divat, portré és reklám fotókat készítek, de fotóztam már nagy cégeknek is, valamint rengeteg bloggerrel is együttműködök. Elhivatottságom hogy mindenkiből kihozzam a maximumot és a fotózások alkalmával egy plusz élménnyel gazdagodjanak az ügyfeleim!

A Corvinas’ blog egy igazán csajos, képi világában nagyon színes, izgalmas felület, amit remélem mindenki nagyon élvezni fog :)